{color:'white',mask:'8x8'}
{x:'right',color:'white',mask:'8x8'}
 
{y:'bottom',color:'white',mask:'8x8'}
{x:'right',y:'bottom',color:'white',mask:'8x8'}
{color:'white',mask:'spot'}
{color:'#1386DE',mask:'8x8'}
{x:'right',color:'#1386DE',mask:'8x8'}
 
{y:'bottom',color:'#1386DE',mask:'8x8'}
{x:'right',y:'bottom',color:'#1386DE',mask:'8x8'}
{color:'#1386DE',mask:'spot'}
Bejelentkezés
 e-mail cím  jelszó
regisztráció | elfelejtett jelszó
 
 
{color:'red',mask:'3x6'}
{x:'right',color:'red',mask:'3x6'}
-20%
Főzőiskola
Alapfok
 
ISBN 978-963-310-316-6
terjedelem: 100 oldal
formátum: A5
kötészet: Keménytáblás
megjelenés: 2013-11-28
illusztráció: Színes
Eredeti ár: 3 990 Ft
Akciós ár: 3 192 Ft

Melyik az elronthatatlan palacsintarecept? Mitől nem lesz csomós a rántás? Hogyan lesz olyan a madártej, mint nagymamáink konyhájában? Mi a titka a legegyszerűbb sütőtökkrémlevesnek vagy csokoládémoussenak? Többek között ezekre ad választ a Főzőiskola.

„Ez a kötet az előző szakácskönyveimmel ellentétben nem rólam szól, nem önkifejezési eszköz. Azért írtam, hogy – elsősorban kezdőknek – segítsek megtalálni vagy megszerezni azt a magabiztosságot a konyhában, amely megalapozza olvasóim későbbi rutinját és kreativitását. Nem profi séfként teszem mindezt, hiszen nem vagyok az – hanem mint egy legjobb barátnő, aki ott áll mellettük a konyhában.”

 
Keresés
Keresett kifejezés
A szerző
Mautner Zsófi a Chili&Vanília blog és szakácskönyvek szerzője, az Ízes Élet főzőműsor háziasszonya, a hazai gasztronómia egyik legsikeresebb személyisége.
A szerző további könyvei