{color:'white',mask:'8x8'}
{x:'right',color:'white',mask:'8x8'}
 
{y:'bottom',color:'white',mask:'8x8'}
{x:'right',y:'bottom',color:'white',mask:'8x8'}
{color:'white',mask:'spot'}
{color:'#1386DE',mask:'8x8'}
{x:'right',color:'#1386DE',mask:'8x8'}
 
{y:'bottom',color:'#1386DE',mask:'8x8'}
{x:'right',y:'bottom',color:'#1386DE',mask:'8x8'}
{color:'#1386DE',mask:'spot'}
Bejelentkezés
 e-mail cím  jelszó
regisztráció | elfelejtett jelszó
 
 
{color:'red',mask:'3x6'}
{x:'right',color:'red',mask:'3x6'}
-20%
Keresd mindörökké - Szerelmi gyakorlatok pároknak
 
ISBN 9789633108918
kötészet: kartonált
megjelenés: 2016-11-17
Eredeti ár: 3 999 Ft
Akciós ár: 3 199 Ft

Arilyn Meadows az a lány, aki szinte mindenhez ért: jógaoktató, önkéntes állatmentő, stresszkezelési terapeuta, szabadidejében pedig imádott nagyapját gondozza. E számtalan elfoglaltság mellett nem marad ideje, hogy megtalálja álmai pasiját. Egy nap igencsak félreérthető pózban rajtakapja jógi barátját egy csinos tanítványával, ekkor úgy dönt, a jövőben nem teszi ki a szívét ilyen megrázkódatásnak, és nem keresi tovább a Tökéletest. Önkéntes száműzetésbe vonul, és elvállalja, hogy vigyáz Kate kutyájára, amíg a barátnője nászúton van. Eközben új páciens jelentkezik nála: Stone Petty rendőrt indulatkezelési terápiára küldték a felettesei. Stone-ból sugárzik a férfiasság és a rosszfiús vonzerő, de Arilyn keményen ellenáll: őt aztán nem veszi le a lábáról egy tüzes pillantás vagy egy szexi vigyor.

 

Mi van, ha az Igazi akkor csönget nálunk, amikor szabadságra küldtük a szívünket?


Jennifer Probst a Milliárdosfeleségek sorozattal világszerte bebizonyította: ő a női olvasók új kedvence. Okos nők, erős férfiak, túlfűtött vágy és csipetnyi humor – ez Probst sikerének receptje. 


Insomnia: Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély.   Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!

 
Keresés
Keresett kifejezés
A szerző
Jennifer Probst 12 évesen kezdett regényeket írni. „Milliárdosfeleségek" című sorozatának első kötete, az Érdekházasság Amerikában meghozta számára a sikert és a vagyont. Tavaly a legnagyobb könyvkereskedő, az Amazon hatodik legnépszerűbb könyve volt, helyet bérelt magának a New York Times és a Wall Street Journal sikerlistáin. A szerző Hudon Valleyban, New York államban él két kutyájával. Boldog, mert a siker mellet a szerelem is rátalált.
A szerző további könyvei